Skip to content

Credit management inspiratie

Bij TKB zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in credit management. Die kennis delen we graag met u in onze credit management blogs. Zo kan u met handige tips en tricks aan de slag om uw credit management activiteiten naar een hoger niveau te brengen!

TRUST IT
Inspiratie
TKB

Automatisering helpt de werkdruk verlichten

De werkdruk loopt op. Op dit moment zijn er meer openstaande vacatures ten opzichte van werkzoekenden. Dit zorgt ervoor dat werknemers die weg gaan, steeds lastiger kunnen worden vervangen. Daarnaast wordt de rol van de financiële afdeling steeds belangrijker.

Lees verder »
Creditmanagement
Inspiratie
TKB

Jaarafsluiting: tips om dit goed te laten verlopen

De jaarafsluiting is een terugkerend item. Met een jaarafsluiting sluit je het jaar af en is vanzelfsprekend om het bedrijfsresultaat te bepalen. De meeste organisaties zullen het kalenderjaar als boekjaar hanteren. Dit houdt in dat het nieuwe jaar wordt geopend en de jaarafsluiting moet worden uitgevoerd.

Lees verder »
TKB | TRUST IT
Inspiratie
TKB

Tijd besparen? Automatiseer je debiteurenbeheer!

De debiteurenadministratie heeft het vaak enorm druk. Een manier om snel tijd te besparen en efficiënter te werken, is om het debiteurenbeheer te automatiseren. In deze blog leggen we uit welke voordelen het automatiseren van het debiteurenbeheer met zich meebrengt.

Lees verder »
TRUST IT
Inspiratie
TKB

Breng jouw credit management naar een hoog niveau

Het is fijn om financiële zekerheid te hebben. Organisaties geven voorkeur aan om reserves op te bouwen. Waarschijnlijk hebben ze de middelen om jouw facturen te betalen, maar zal je hen daartoe moeten aansporen. Hiervoor zul je jouw inningsproces moeten versterken.

Lees verder »
Incassobureau
Inspiratie
TKB

Incassobureau TKB: No cure, no pay incasso

No cure, no pay houdt in dat er geen betaling hoeft plaats te vinden, wanneer er niet wordt betaald. Als jij een openstaande factuur overdraagt naar incassobureau TKB, brengt dit voor jou geen extra kosten met zich mee.

Lees verder »

Meld u aan voor ONZE TKB COMMUNITY

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf u gratis in voor onze maandelijkse TKB community en ontvang maandelijks een flinke dosis incasso en creditmanagement inspiratie.

Meer inspiratie

Heeft u vragen over onze diensten of bent u benieuwd naar een samenwerking met TKB? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 088-99 55 111

Waarmee kunnen we u helpen?