In 5 stappen naar een succesvolle credit management tool
Wil je slagen met de aanschaf en implementatie van nieuwe credit management software? In deze blog lees je hoe je de 5 meest gemaakte fouten kunt voorkomen.
Scherpere eisen dagvaarding in consumentenzaken: informatieformulier
Het informatieformulier om inhoud te geven aan de ambtshalve toetsing in de zogenaamde consumentenzaken is voor onbepaalde tijd verlengd.
Hoe ga je om met diversiteit in je debiteurenportefeuille?
Maandag® heeft te maken met een grote diversiteit aan debiteuren. Hoe zorgen zij dat er maatwerk kan worden verricht binnen de afdeling debiteurenbeheer?
Klanten met een betalingsachterstand?
Hoe los je zo efficiënt mogelijk een betalingsachterstand op? 4 oplossingen hoe je betalingsachterstanden kunt verminderen en oplossen.
Een stappenplan die u helpt om uw openstaande facturen op te lossen
We willen allemaal een goede relatie met onze klanten opbouwen en behouden, maar wat doe je als een klant zijn openstaande facturen niet (op tijd) betaalt?
Debiteurenbeheer binnen de bloemenbranche
Hoe waarborgt Floral Trade Group dat het debiteurenbeheer onder controle met meer dan 1000 mensen op de payroll en een omzet van 350 miljoen per jaar?
Hoe centraliseer je het debiteurenbeheer na een groot aantal overnames?
In deze case vertelt Credit Manager van BMN, Erik Schoemacher, hoe zij het debiteurenbeheer hebben kunnen vereenvoudigen, optimaliseren en centraliseren.
Hoe incasseer je op een verantwoorde wijze als woningbouwcorporatie?
In deze case vertelt Credit Manager Henk Dijk hoe je als organisatie de juiste balans kan vinden om verantwoord te incasseren.
De ontwikkeling van credit management bij Welzorg
In deze case vertelt Credit Manager Nils Postma over zijn expertise en de ontwikkeling van credit management bij Welzorg.
Credit management software voor optimale interne processen
In deze blog delen we de belangrijkste voordelen van het gebruiken van credit management software en geven we inzicht in de unieke features van TRUST IT.
Hoe de debiteurenafdeling ondersteunt bij de groei van Joulz
In deze case vertelt Finance Manager Mathijs Duijndam hoe de afdeling debiteurenbeheer een ondersteunende rol in de groei van Joulz heeft.