In 5 stappen naar een succesvolle credit management tool
Wil je slagen met de aanschaf en implementatie van nieuwe credit management software? In deze blog lees je hoe je de 5 meest gemaakte fouten kunt voorkomen.
Hoe ervaart Remondis het werken met incassobureau TKB?
In deze klantcase vertelt Credit Manager Tisjani Chatouani hoe zij de samenwerking ervaren met incassobureau TKB.
Afbreukrisico als CFO: hoe kunt u zorgen dat uw team in control is?
Afbreukrisico is een risico waar de kans op falen groot is. In deze blog helpen we u op weg om de juiste keuzes te maken en de kwaliteit van uw team te borgen.
De rol van de credit manager bij klantbehoud
Hoe ga je om met niet betalende klanten? In deze blog leggen we je uit waarom juist de credit manager belangrijk is bij klantbehoud.
Wat is cashmanagement?
Hoe draagt cashmanagement bij aan een financieel gezonde organisatie? In deze blog leggen we uit welke drie basisonderwerpen cashmanagement kent.
Uw debiteuren slimmer en efficiënter opvolgen door het gebruik van debiteurenbeheer software
Hoe kunt u het debiteurenproces zo efficiënt mogelijk inregelen? In deze blog delen we de belangrijkste voordelen van het gebruik van debiteurenbeheer software.
Het belang van het incassobureau in 2021
In deze blog lees je welke veranderingen het incassobureau zal doormaken in 2021 die het debiteurenbeheer nog efficiënter maken.
Wetsvoorstel aangenomen wijziging tarieven griffierecht
De Tweede Kamer heeft onlangs een ingediend wetsvoorstel aangenomen voor een wijziging van de tarieven voor het griffierecht.
Optimaliseren van het debiteurenbeheer
In deze case lees je hoe CCV, de expert op het gebied van elektronische betalingen, bezig is met het optimaliseren van het debiteurenbeheer.
Credit management in 2021
Om je op de hoogte te stellen van credit management oplossingen nemen we de trends en ontwikkelingen van credit management in 2021 met je door.
De voordelen van het gebruik van credit management software
Wil jij weten welke voordelen BusinessCom ervaart bij het gebruik van credit management software? In deze case vertelt Miranda Kastelijn hier meer over.