2020: Het jaar van slimme(r) credit management
In een tijdperk waarin mens en technologie steeds slimmer worden is het belangrijk dat de credit manager meebeweegt met trends.
Volledige ontzorging en mooie resultaten in turbulente tijden
De coronacrisis beïnvloedt onze economie op veel verschillende manieren. Voor veel ondernemers zijn het financieel onzekere tijden.
Klantcase: Leer van Demaco
Hoe Demaco een Excel-bestand transformeerde naar een overzichtelijke debiteurenportefeuille
Waarom je ook nu zou moeten blijven investeren in efficiency
In deze tijd wordt er van ons verwacht dat we snel schakelen. In deze blog behandelen we de 5 belangrijkste voordelen van het outsourcen van debiteurenbeheer.
In 5 stappen naar een succesvolle credit management tool
Wil je slagen met de aanschaf en implementatie van nieuwe credit management software? In deze blog lees je hoe je de 5 meest gemaakte fouten kunt voorkomen.
Tijd en kosten besparen? Stuur een e-factuur!
De digitale revolutie verandert de rol van de credit manager. Een financial heeft jarenlang voor talloze veranderingen en de daarmee gepaarde uitdagingen.
Snel je facturen betaald krijgen? Zo doe je dat!
Openstaande facturen kunnen een grote impact op de financiële gezondheid van een organisatie hebben. En zetten vaak ook de klantrelatie onder de druk.
Aan het woord… Mastermate!
Innovatieve en landelijk technische groothandel voor de bouw Mastermate gaat voor het maximale resultaat van haar klanten.
Hoe kun je data gebruiken om te groeien in credit management?
Hoe Machine Learning het leven van de credit manager én debiteur makkelijker maken.
2020: Het jaar van slimme(r) credit management
In een tijdperk waarin mens en technologie steeds slimmer worden is het belangrijk dat de credit manager meebeweegt met trends.
Drukte door eindejaar facturatie? Met deze 5 tips voorkom je de stress!
Het einde van het jaar komt in zicht. Voor velen staan ontspannen vakantiedagen voor de deur, voor credit managers daarentegen breekt de drukte maand aan.