Skip to content

Klantervaringen

BETERE AMBASSADEURS DAN TEVREDEN KLANTEN BESTAAN NIET

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

Op zelfstandige wijze biedt woningcorporatie ZVH (Zaandams Volkshuisvesting) al meer dan 100 jaar huisvesting voor mensen met een laag inkomen binnen de Zaanstreek.

‘Gegarandeerd goed verder’ is de basisfilosofie van Unigarant verzekeringen. De organisatie staat garant voor kwaliteit van hoog niveau in haar producten en algehele dienstverlening.

‘Creating better environments’, met deze inspirerende slogan op hun website laat Forbo Flooring B.V. direct krachtig de identiteit van de organisatie zien.

‘Striving for excellence’ – Met deze mooie belofte wordt de bezoeker op de website van Loyens & Loeff welkom geheten. Loyens & Loeff geeft hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.

Eén adres voor alle toegangsoplossingen! Met deze uitnodigende slogan heet ASSA ABLOY Entrance Systems haar bezoekers op de Nederlandstalige website welkom.

Schiphol, Stadion Feyenoord, Heijmans… zijn slechts enkele grote namen die gerekend kunnen worden tot de vaste klantenkring van Heras. Niet vreemd, want Heras behoort mede dankzij haar intensieve kwaliteitszorg tot de wereldtop op het gebied van buitenbeveiliging.

RAB is als echt familiebedrijf een zelfstandig opererende organisatie met ruim 95 jaar ervaring in de hout- en bouwmaterialenhandel.

Hertel is een toonaangevende organisatie die kwalitatief hoogwaardige oplossingen biedt als full-services onderhoudspartner in de industriële sector.

Wie zich verdiept in de wereld van het afvalmanagement, komt al snel tot de volgende conclusie: er zijn weinig afvalzaken waar Suez geen verstand van heeft.

Wist u dat IAK ooit een initiatief van Anton Philips was? Hij vond het belangrijk dat de verzekeringen van zijn medewerkers goed geregeld waren. Philips besloot om het zelf te regelen

Met de twee topmerken Toyota en BT heeft Toyota Material Handling Nederland de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt.

Morgen is vandaag, welkom in de wereld van megatrends’ Deze slogan staat op de website van Siemens. Het geeft met kracht aan waar Siemens in de kern voor staat.

De meeste Nederlanders kennen de ANWB van de wegenwacht in hun kenmerkende gele auto’s. Niet zo vreemd, want de ANWB is sinds 1883 dé hulpverlener van Nederland op het gebied van mobiliteit en verkeer.

Feenstra is met ruim 800.000 aangesloten huishoudens en ruim 1500 medewerkers een van de grootste energieserviceorganisaties in Nederland. Een inkijkje in de debiteurenafdeling van Feenstra.

De meeste Nederlanders kennen de ANWB van de wegenwacht in hun kenmerkende gele auto’s. Niet zo vreemd, want de ANWB is sinds 1883 dé hulpverlener van Nederland op het gebied van mobiliteit en verkeer.

TKB magazine

MEER CASES EN KLANTERVARINGEN TERUGLEZEN?

Download ons 30 jaar jubileum magazine

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.