Skip to content

“Vertrouwen is de essentie bij alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

Werken bij TKB

Wij geloven dat onze mensen echt het verschil maken

TKB is een bedrijf, dat altijd in beweging is en ruimte heeft voor nieuw talent. Wil jij zien of wij matchen? Neem eens een kijkje tussen onze vacatures. 

VIND DE BAAN DIE BIJ JOU PAST

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken. 

“En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als rode draad door de organisatie heen.”

Rutger van Oosten 
Algemeen Directeur

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.