Heeft u behoefte aan flexibele inzet van een credit managementspecialist voor een bepaalde periode? Bijvoorbeeld in piekperiodes, voor een specifiek project of het wegwerken van achterstanden, ter vervanging van zwangerschap of langdurige ziekte.


Verbeteren van werkprocessen

Of misschien bent u wel op zoek naar een expert die met u meedenkt over het verbeteren van uw werkprocessen. TKB beschikt over een team van credit managementspecialisten dat door kennis en ervaring direct inzetbaar is binnen uw organisatie. Onze specialisten maken de TKB kwaliteitsbelofte bij u waar.

Uw directe voordelen

De inzet van TKB detachering is gericht op het creëren van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Enkele voorbeelden van onze directe impact zijn:

  • De werkdruk neemt bij u op de afdeling direct af;
  • U behaalt daadwerkelijk uw doelstellingen;
  • De dagen dat uw facturen openstaan (DSO) verminderen;
  • Uw liquiditeitspositie verbetert in korte tijd.

Kwaliteit 

De missie van TKB is om maximale resultaten bij u te realiseren. Hoge klanttevredenheid en blijvende ontwikkeling bij onze relaties, zijn onze drijfveren. En daar is het in huis opleiden en trainen van onze gedetacheerde medewerkers een belangrijk onderdeel van. In het opleidingsprogramma leiden we onze mensen op volgens de LEAN Six Sigma-methode. We hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor medewerkers kwalitatief goed blijven presteren.

Een professional die met u meedenkt over het verbeteren van werkprocessen?
TKB detachering creëert direct toegevoegde waarde voor uw credit management en uw gehele organisatie.

"TKB is dankzij haar anticiperende houding en klankbordfunctie een koploper. Een oplossing is met een telefoontje naar TKB binnen handbereik. "

Ruud Bruijniks - Credit Manager, Siemens

 

Waarden

Onze mensen zijn uiteraard allen verschillend, maar de gemeenschappelijke factor aan hun persoonlijkheid is het TKB DNA. Vertaald zijn dat deze waarden die u vast ook in uw organisatie herkent: betrouwbaar, authentiek, daadkrachtig, oplossingsgericht, empathisch en gedreven.

Kracht 

De juiste persoon bij u op de juiste plek, dat is de kracht van detachering bij TKB. Onze specialisten handelen uiteraard met volledig respect van uw bedrijfscultuur. Doortastende collectors voor het wegwerken van uw achterstanden en kundige credit managers die uw beleid vertalen naar operatie. Onze professionele consultants denken met u mee bij verandertrajecten. Ervaar hoe het óók kan!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Bel mij terug