Skip to content

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

Over ons

Op een daadkrachtige en klantvriendelijke wijze zorgen wij ervoor dat uw klanten hun facturen betalen. U geniet direct van de voordelen van onze doeltreffende aanpak, met klantbehoud en mooie resultaten als onze missie.

Onze wortels

In 1988 richtte Tom Pasterkamp vanuit zijn huiskamer in Amsterdam Oud-West incassobureau Trust Krediet Beheer (TKB) op. Zonder mobiele telefoons en laptops, maar met een geheel eigen en overtuigende visie over het vak vormde hij het fundament van TKB. Voor Tom stond eerlijk en consequent zakendoen altijd als een paal boven water. Doe wat je belooft. En zorg dat je als mens het verschil maakt.

Eigen koers

Tom Pasterkamp heeft de dagelijkse leiding in 2010 overgedragen aan Rutger van Oosten. Samen met het managementteam begeleidt Rutger alle TKB’ers verder in het proces van continue ontwikkelingen en vernieuwing.  TKB is inmiddels uitgegroeid tot een professionele credit managementorganisatie waar bijna 250 mensen werkzaam zijn. Een organisatie die haar succes te danken heeft aan de ‘menselijke factor’ en hands on-mentaliteit.  En die nog steeds haar eigen koers vaart, met de wisselende behoefte van de klant leidend.

 • Incassobureau

  2021

  We kijken naar de toekomst en dagen onszelf uit om continu het beste uit onszelf en elkaar te halen. De markt verandert continu en TKB is haar drie stappen voor. Zo komen we continu tegemoet aan de wensen van de klant. Nu en in de toekomst.

 • Rutger

  2010

  Oprichter Tom Pasterkamp draagt de leiding in 2010 over aan Rutger van Oosten. Het is aan hem om de visie achter TKB voort te zetten, te zorgen voor constante, strategische vernieuwingen en het sterk groeiende team daarin mee te nemen.

 • 2004

  In deze jaren wordt ook dankzij vraag vanuit de markt onze credit management software TRUST IT ontwikkeld. Tegelijkertijd met onze afdeling Outsourcing, waarbij we uit naam van onze klanten betalingsachterstanden oplossen.

 • 1998-300x250

  1998

  De pioniersgeest van TKB ligt aan de basis van de oprichting van de dienst detachering. Eind jaren 90 startte TKB Detachering met een concreet verzoek van klanten of TKB’ers ook intern een periode mee mogen draaien.

 • Ria & Tom

  1988

  De roots van TKB liggen in Amsterdam Oud-West. Tom Pasterkamp is vanuit zijn woonkamer het incassobureau Trust Krediet Beheer gestart. Zijn doel was vanaf het begin om op zijn eigen no-nonsense manier zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen.

   

Om uw zorgen uit handen te nemen, helpen wij u met het verbeteren van uw creditmanagement. Samen met u bepalen wij de beste weg voor het realiseren van positieve resultaten en klantbehoud. Onze betrokken medewerkers hebben voor uw specifieke uitdaging een passende oplossing.

TKB magazine

MEER CASES EN KLANTERVARINGEN TERUGLEZEN?

Download ons 30 jaar jubileum magazine. 

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken. 

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.