Het verhaal van TKB staat aan de basis van ons succes. Vanaf het moment van oprichting hebben wij ons continu ontwikkeld. Om onze klanten beter te maken. Elke dag weer.


Onze wortels

In 1988 richtte Tom Pasterkamp vanuit zijn huiskamer in Amsterdam Oud-West incassobureau Trust Krediet Beheer (TKB) op. Zonder mobiele telefoons en laptops, maar met een geheel eigen en overtuigende visie over het vak vormde hij het fundament van TKB. Voor Tom stond eerlijk en consequent zakendoen altijd als een paal boven water. Doe wat je belooft. En zorg dat je als mens het verschil maakt.

Eigen koers

Tom Pasterkamp heeft de dagelijkse leiding in 2010 overgedragen aan Rutger van Oosten. Samen met het managementteam begeleidt Rutger alle TKB’ers verder in het proces van continue ontwikkelingen en vernieuwing.  TKB is inmiddels uitgegroeid tot een professionele credit managementorganisatie waar bijna 300 mensen werkzaam zijn. Een organisatie die haar succes te danken heeft aan de ‘menselijke factor’ en hands on-mentaliteit.  En die nog steeds haar eigen koers vaart, met de wisselende behoefte van de klant leidend.

Het ontstaan van TKB

Bekijk de tijdlijn