Skip to content

KWALITEIT

De kwaliteitsbelofte, die wij altijd nakomen

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

TKB zorgt voor maximale resultaten bij al onze klanten. Hoge klanttevredenheid en maximale ontwikkeling bij onze relaties, zijn onze drijfveren.

Onze kwaliteitsbelofte

Het in house opleiden en trainen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsbelofte. In het opleidingsprogramma leiden we onze gedetacheerde mensen op volgens de LEAN Six Sigma-methode. En voor alle medewerkers is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor medewerkers kwalitatief goed blijven presteren. Zo waarborgen wij kwaliteit en tillen wij onze partners naar een hoger niveau.

Mensen

TKB gaat ervan uit dat als mensen goed in hun vel zitten, zij optimaal presteren. Deze gedachte is terug te vinden in onze mensvriendelijke werkomgeving, de kansen die wij onze mensen bieden, de wijze hoe wij met onze mensen omgaan en onze visie op gastvrijheid en verzorging.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Onze werkomgeving

TKB is gehuisvest in het kantorencomplex Adam Smith Building in Amsterdam. Onze open werkruimte op de 10e, 11e en 12e etage in combinatie met de dynamische bedrijvigheid bevestigt TKB niet alleen als professionele organisatie, maar ook als sterk merk. Een omgeving waar onze kwaliteitsbelofte direct voelbaar is. Wij geven met onze geheel eigen identiteit kleur aan credit management.
TKb cases

Certificering

De ISAE3402 Type II-verklaring voor zowel Incasso, Outsourcing als TRUST IT hebben wij in huis. Deze verklaring biedt u zekerheid over de kwaliteit van de activiteiten die u aan ons in vertrouwen heeft uitbesteed. Een onafhankelijke auditor geeft via deze internationaal erkende norm een oordeel over de opzet, het bestaan en de werking van de interne beheersingsmaatregelen

Belgische incassowetgeving

Voor incassobureaus is het vereist om te zijn ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie, wanneer zij een activiteit van minnelijke invordering uitvoeren gericht aan Belgische consumenten.

TKB is ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie als Trust Krediet Beheer B.V. met inschrijvingsnummer 221123 en ondernemingsnummer 0672.763.888. FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie fungeert als toezichthoudende entiteit inzake de incassowetgeving van België.

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.