Maak net als duizenden financiële professionals gebruik van TRUST IT:
dé credit management software voor een maximaal ontwikkeld debiteurenbeheer!


Ervaar hoe het ook kan

Stelt u zich eens voor dat u tijd, geld en energie bespaart, omdat uw afdeling meer structuur en een groter inzicht in de credit managementprocessen heeft.

TRUST IT is niet bij toeval zeer gebruiksvriendelijk en doelgericht. Op basis van onze jarenlange ervaring met credit management hebben wij de input en behoeften van onze klanten vertaald naar creditmanagement software-oplossing TRUST IT. Dit instrument neemt u veel zorgen en werk uit handen. Tegelijkertijd zijn de continuïteit en kwaliteit van uw debiteurenbeleid op de meest efficiënte wijze gegarandeerd. Maar dat is slechts het begin.

Adam Smith Building
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam

088 99 55 180
trustit@tkb.nl

Continu verbeteren

U profiteert daarnaast van alle voordelen van TKB – de professionele en specialistische credit managementorganisatie die achter TRUST IT staat. Die zich continue verbetering voor u als klant ten doel stelt.

Juist omdat wij met onze IT-afdeling openstaan voor vernieuwende inzichten, en daardoor technisch voorop lopen in onze branche, kunnen wij op hoog niveau meedraaien in de wereld die exponentieel snel groeit.
Ook passen wij nieuwe aanpakken en middelen toe voor het bereiken van de doelgroep. Hierdoor kunnen wij u nog scherper adviseren over slimmere werkprocessen en stijgende resultaten.

Zelfbeoordeling

Een van de nieuwste features van TRUST IT is zelfbeoordeling. Hiermee beoordeelt u zelf de kredietwaardigheid van een debiteur en bent u minder afhankelijk van uw kredietverzekeraar.

"Deze software voor debiteurenbeheer agendeert alle belacties en schriftelijke aanmaningen automatisch, zodat wij het gehele debiteurenbeheer op efficiënte én effectieve wijze realiseren."

Elwin Croeze - Order to cash-coördinator, Toyota Material Handling Nederland

Wat zijn de voordelen van credit management software TRUST IT?

✓ GERINGE INVESTERING
Lage en eerlijke implementatiefee en dus geen verborgen kosten.
TRUST IT is een compleet systeem; u hoeft niet te investeren in aanvullende kostbare hard- en software of modules.

✓ VEILIGHEID
TRUST IT biedt u de online flexibiliteit waardoor u wereldwijd toegang heeft tot uw gegevens. Daarbij is de veiligheid van uw financiële data onze hoogste prioriteit.

✓ INTERNATIONAAL
TRUST IT is goed internationaal uitrolbaar; het systeem is ook beschikbaar in talen zoals het Engels, Spaans, Duits en Frans. Bovendien kunt u een onbeperkt aantal administraties en gebruikers aan uw account toevoegen.

✓ ONTZORGEN
U heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het systeem. TKB neemt dit voor u uit handen waardoor continuïteit, kwaliteit en service zijn gewaarborgd.

 

✓ DATA-ANALYSES
Continu in control! Uw behoefte aan data vult TRUST IT feilloos in. Met een druk op de knop heeft u alle inzichten, overzichten en (management)rapportages die voor u van belang zijn.

✓ CONTINU VERBETEREN
U profiteert van de nieuwste ontwikkelingen. Jaarlijks minimaal 4 nieuwe releases.

✓ TEVREDEN KLANTEN
Gesegmenteerde en doelgroepgerichte communicatie voor betere resultaten en klantbehoud.

✓ GEBRUIKERSVRIENDELIJK
Eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief; 
minimale training vereist!

Meer weten over TRUST IT?

Plan een (digitale) afspraak!