Skip to content

KWALITEIT

De kwaliteitsbelofte, die wij altijd nakomen

TKB zorgt voor maximale resultaten bij al onze klanten. Hoge klanttevredenheid en maximale ontwikkeling bij onze relaties, zijn onze drijfveren.

Onze kwaliteitsbelofte

Het in house opleiden en trainen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsbelofte. In het opleidingsprogramma leiden we onze gedetacheerde mensen op volgens de LEAN Six Sigma-methode. En voor alle medewerkers is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor medewerkers kwalitatief goed blijven presteren. Zo waarborgen wij kwaliteit en tillen wij onze partners naar een hoger niveau.

Onze mensen

TKB gaat ervan uit dat als mensen goed in hun vel zitten, zij optimaal presteren. Deze gedachte is terug te vinden in onze mensvriendelijke werkomgeving, de kansen die wij onze mensen bieden, de wijze hoe wij met onze mensen omgaan en onze visie op gastvrijheid en verzorging.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Onze werkomgeving

TKB is gehuisvest in het kantorencomplex Adam Smith Building in Amsterdam. Onze open werkruimte op de 10e, 11e en 12e etage in combinatie met de dynamische bedrijvigheid bevestigt TKB niet alleen als professionele organisatie, maar ook als sterk merk. Een omgeving waar onze kwaliteitsbelofte direct voelbaar is. Wij geven met onze geheel eigen identiteit kleur aan credit management.

Incassobureau

Belgische incassowetgeving

Voor incassobureaus is het vereist om te zijn ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie, wanneer zij een activiteit van minnelijke invordering uitvoeren gericht aan Belgische consumenten.

TKB is ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie als Trust Krediet Beheer B.V. met inschrijvingsnummer 221123 en ondernemingsnummer 0672.763.888. FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie fungeert als toezichthoudende entiteit inzake de incassowetgeving van België. Door deze wetgeving te volgen kunnen wij beschouwd worden als een betrouwbaar incassobureau.

Certificering

ISAE3402

De ISAE3402 Type II-verklaring voor zowel Incasso, Outsourcing als TRUST IT hebben wij in huis. Deze verklaring biedt u zekerheid over de kwaliteit van de activiteiten die u aan ons in vertrouwen heeft uitbesteed. Een onafhankelijke auditor geeft via deze internationaal erkende norm een oordeel over de opzet, het bestaan en de werking van de interne beheersingsmaatregelen

ISO 27001-certificering

TKB beschikt over een ISO27001 certificaat. ISO27001 is de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Deze norm zorgt voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management Systeem (ISMS). Door de ISO27001 is een veilige informatieopslag van zowel bedrijfsgegevens als de door u aan ons overhandigde persoonsgegevens verzekerd.

Lees hier meer over de ISO 27001-certificering.

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.