TKB zorgt voor maximale resultaten bij al onze klanten. Hoge klanttevredenheid en maximale ontwikkeling bij onze relaties, zijn onze drijfveren.


Onze kwaliteitsbelofte

Het in house opleiden en trainen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsbelofte. In het opleidingsprogramma leiden we onze gedetacheerde mensen op volgens de LEAN Six Sigma-methode. En voor alle medewerkers is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor medewerkers kwalitatief goed blijven presteren. Zo waarborgen wij kwaliteit en tillen wij onze partners naar een hoger niveau.

Mensen

TKB gaat ervan uit dat als mensen goed in hun vel zitten, zij optimaal presteren. Deze gedachte is terug te vinden in onze mensvriendelijke werkomgeving, de kansen die wij onze mensen bieden, de wijze hoe wij met onze mensen omgaan en onze visie op gastvrijheid en verzorging.

Onze werkomgeving

TKB is gehuisvest in het kantorencomplex Adam Smith Building in Amsterdam. Onze open werkruimte op de 10e, 11e en 12e etage in combinatie met de dynamische bedrijvigheid bevestigt TKB niet alleen als professionele organisatie, maar ook als sterk merk. Een omgeving waar onze kwaliteitsbelofte direct voelbaar is. Wij geven met onze geheel eigen identiteit kleur aan credit management.

Certificering

De ISAE3402 Type II-verklaring voor zowel Incasso, Outsourcing als TRUST IT hebben wij in huis. Deze verklaring biedt u zekerheid over de kwaliteit van de activiteiten die u aan ons in vertrouwen heeft uitbesteed. Een onafhankelijke auditor geeft via deze internationaal erkende norm een oordeel over de opzet, het bestaan en de werking van de interne beheersingsmaatregelen.

Belgische incassowetgeving

Voor incassobureaus is het vereist om te zijn ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie, wanneer zij een activiteit van minnelijke invordering uitvoeren gericht aan Belgische consumenten.

TKB is ingeschreven bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie als Trust Krediet Beheer B.V. met inschrijvingsnummer 221123 en ondernemingsnummer 0672.763.888. FOD Economie, K.M.O., Middenstand & Energie fungeert als toezichthoudende entiteit inzake de incassowetgeving van België.

Incasseren met menselijke maat

Onze identiteit