Skip to content

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

OUTSOURCING

WIlt u flink op tijd en kosten besparen?

Wilt u flink op kosten en tijd besparen? TKB Outsourcing gaat uit uw naam aan de slag met de betalingsachterstanden van uw klanten.

DSO verminderen
Afname van de werkdruk
Hoge klanttevredenheid
Behalen doelstellingen
Uw liquiditeitspositie verbeteren
Door TRUST IT inzicht in uw liquiditeitspositie

OUTSOURCING

WILT U FLINK OP TIJD EN KOSTEN BESPAREN?

Wilt u flink op kosten en tijd besparen? TKB Outsourcing gaat uit uw naam aan de slag met de betalingsachterstanden van uw klanten.

Uw debiteur binnen 24 uur benaderd. No cure, no pay

“Met het outsourcen van het debiteurenbeheer aan TKB, hebben wij goede ervaringen: een eenvoudige overdracht, een snelle opvolging van TKB en mooie resultaten. Dankzij deze professionaliseringsslag hebben wij de ruimte om ons te focussen op onze kerntaken en ons credit managementbeleid te optimaliseren.”

frank

Frank Schroeijers – 
Business Controller 

Optimalisatie van het financiele proces

Download onze whitepaper:

Optimalisatie van het financiële proces

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

PROCESOPTIMALISATIE

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u en uw unieke organisatie de beste weg voor maximale procesoptimalisatie.

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Laat TKB u geheel ontzorgen!

Voor volledige ontzorging besteedt u (gedeeltelijk) het debiteurenbeheer aan TKB uit. Terwijl wij zorgen voor continuïteit en mooie resultaten, richt u zich weer op uw core business.

Uw directe voordelen

Door het debiteurenbeheer uit handen te geven bespaart u direct kosten en tijd!

  • Wij zorgen voor een structurele verlaging van uw afschrijvingen en het aantal dagen dat facturen openstaan (DSO). 
  • Via TRUST IT heeft u op ieder moment inzicht in de liquiditeit van uw organisatie
Outsourcen credit management

Verdieping

Onze afdeling neemt het volledige debiteurenproces uit handen. Uw klanten merken geen verschil aangezien onze medewerkers zich volledig hebben verdiept in uw organisatie en in alle lopende activiteiten en processen rondom uw klant.

U merkt echter wel verschil … aan de stijgende resultaten! Zo maken wij voor u onze kwaliteitsbelofte meer dan waar. Wij creëren rust en ruimte zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Verbinding

TKB communiceert en handelt volledig volgens uw bedrijfscultuur en wensen. Wij richten met u de verschillende behandelprofielen in, zodat u voor uw verschillende klanten een andere doeltreffende koers kunt bepalen.

Inzicht

Met uw vaste contactpersoon heeft u op regelmatige basis contact. Daarnaast heeft u via ons credit managementsoftware TRUST IT altijd inzicht in uw dossiers. Hierdoor besteedt u uw debiteurenbeheer met een gerust hart uithanden en verliest u belangrijke informatie geen moment uit het oog.

TKB magazine

MEER CASES EN KLANTERVARINGEN TERUGLEZEN?

Download ons 30 jaar jubileum magazine

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.