Skip to content

Incassobureau Amsterdam

Wilt u meer weten?

Plan een gesprek met een van onze incasso experts.

Een enkele openstaande factuur of een grotere som aan vorderingen die buiten de betaaltermijn zijn beland? TKB incasso helpt u snel, doeltreffend en klantgericht de vorderingen voldaan te krijgen. Een incassobureau inschakelen is voor veel organisaties een grote stap, gelukkig kan u rekenen op de betrouwbaarheid van ons als incassobureau!

TKB incassobureau in Amsterdam heeft met meer dan 30 jaar ervaring in incasso alle expertise in huis om doeltreffend uw incasso dossier op te lossen. TKB incasso werkt met een internationaal team van incasso specialisten in verschillende talen, zodat wij in de moedertaal van uw debiteur tot een oplossing zullen komen. Dit noemen wij sociaal en klantgericht incasseren en heeft in de afgelopen jaren geleid tot een slagingspercentage van meer dan 91%!

TKB: een incassobureau die haar oorsprong kent in Amsterdam

In 1988 richtte Tom Pasterkamp vanuit zijn huiskamer in Amsterdam Oud-West incassobureau Trust Krediet Beheer (TKB) op. Zonder mobiele telefoons en laptops, maar met een geheel eigen en overtuigende visie over het vak vormde hij het fundament van TKB. Voor Tom stond eerlijk en consequent zakendoen altijd als een paal boven water. Doe wat je belooft. En zorg dat je als mens het verschil maakt. Die kernwaarden nemen wij nog altijd mee in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Onze mensen

TKB gaat ervan uit dat als mensen goed in hun vel zitten, zij optimaal presteren. Deze gedachte is terug te vinden in onze mensvriendelijke werkomgeving, de kansen die wij onze mensen bieden, de wijze hoe wij met onze mensen omgaan en onze visie op gastvrijheid en verzorging.

Onze werkomgeving

TKB is gehuisvest in het kantorencomplex Adam Smith Building in Amsterdam. Onze open werkruimte op de 10e, 11e en 12e etage in combinatie met de dynamische bedrijvigheid bevestigt TKB niet alleen als professionele organisatie, maar ook als sterk merk. Een omgeving waar onze kwaliteitsbelofte direct voelbaar is. Wij geven met onze geheel eigen identiteit kleur aan credit management.

Ons verhaal

Tom Pasterkamp heeft de dagelijkse leiding in 2010 overgedragen aan Rutger van Oosten. Samen met het managementteam begeleidt Rutger alle TKB’ers verder in het proces van continue ontwikkelingen en vernieuwing.  TKB is inmiddels uitgegroeid tot een professionele credit managementorganisatie waar bijna 300 mensen werkzaam zijn. Een organisatie die haar succes te danken heeft aan de ‘menselijke factor’ en hands on-mentaliteit.  En die nog steeds haar eigen koers vaart, met de wisselende behoefte van de klant leidend.
 • Tom Pasterkamp TKB

  1988

  De roots van TKB liggen in Amsterdam Oud-West. Tom Pasterkamp is vanuit zijn woonkamer het incassobureau Trust Krediet Beheer gestart. Zijn doel was vanaf het begin om op zijn eigen no-nonsense manier zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen.

   

 • 1998-300x250

  1998

  De pioniersgeest van TKB ligt aan de basis van de oprichting van de dienst detachering. Eind jaren 90 startte TKB Detachering met een concreet verzoek van klanten of TKB’ers ook intern een periode mee mogen draaien.

 • 2004

  In deze jaren wordt ook dankzij vraag vanuit de markt onze credit managementsoftware TRUST IT ontwikkeld. Tegelijkertijd met onze afdeling Outsourcing, waarbij we uit naam van onze klanten betalingsachterstanden oplossen.

 • Rutger van Oosten

  2010

  Oprichter Tom Pasterkamp draagt de leiding in 2010 over aan Rutger van Oosten. Het is aan hem om de visie achter TKB voort te zetten, te zorgen voor constante, strategische vernieuwingen en het sterk groeiende team daarin mee te nemen.

 • 2021

  We kijken naar de toekomst en dagen onszelf uit om continu het beste uit onszelf en elkaar te halen. De markt verandert continu en TKB is haar drie stappen voor. Zo komen we continu tegemoet aan de wensen van de klant. Nu en in de toekomst.

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken. 

TKB magazine

MEER CASES EN KLANTERVARINGEN TERUGLEZEN?

Download ons 30 jaar jubileum magazine

“En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als rode draad door de organisatie heen.”

Rutger van Oosten 
Algemeen Directeur

Hoe kunt u uw debiteuren slimmer en efficiënter op te volgen

Download onze whitepaper:

Hoe kunt u uw debiteuren slimmer en efficiënter op te volgen

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.