Skip to content

Volledige ontzorging en mooie resultaten in turbulente tijden

Hoe je ook in crisistijden je doelstellingen kunt blijven behalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De coronacrisis beïnvloedt onze economie op verschillende manieren. Voor veel ondernemers zijn het financieel onzekere tijden. Een gevolg hiervan kan zijn dat rekeningen niet – of niet op tijd – betaald kunnen worden. In een eerdere blog lieten we je zien wat de voordelen zijn van het uitbesteden van je debiteurenbeheer. In deze blog vertellen we je waarom het outsourcen van je debiteurenbeheer jou gaat helpen bij het behalen van je doelstellingen.

Door je debiteurenbeheer uit te besteden verzeker je jezelf van doorlooptijd. Waar het niet voor elke ondernemer mogelijk is om te veranderen van werkwijze en kanalen, is het voor debiteurenbeheer mogelijk om alle werkzaamheden online in te regelen. Via platforms kan er gebeld, gemaild en post verstuurd worden. Het feit dat er van huis uit gewerkt kan worden brengt hierdoor geen belemmeringen mee in de werkzaamheden. Ook in tijden van crisis niet. Doelstellingen kunnen nog steeds behaald worden, en bovendien kan nog steeds dezelfde kwaliteit van werk geleverd worden.

De belangrijkste voordelen van Outsourcing op een rij:

  • Continuïteit door gegarandeerde doorlooptijd
  • Expertise van professionals die de markt door en door kennen
  • Snel schakelen door experts met ervaring
  • Native speakers voor snelle en goede communicatie met je doelgroep
  • Flexibiliteit door hulp op afroep

Laat je volledig ontzorgen

Zoals hierboven genoemd is een voordeel van outsourcing dat je hulp kunt inschakelen op afroep. Dit brengt financieel gezien meer rust, omdat je geen werknemer hoeft aan te nemen of intern iemand moet opleiden voor taken die sporadisch voorbij komen. Merk je dat je direct hulp nodig hebt omdat je moet schakelen in onzekere tijden? Of weet je dat je een keer per maand een piek hebt waarbij je extra handen nodig hebt? Door je debiteurenbeheer uit te besteden weet je dat je op de momenten dat het nodig is, er direct bijgesprongen kan worden zonder dat je intern hiervoor tijd en geld hoeft vrij te maken. Bovendien houd je hiermee je eigen focus op je kernactiviteiten.

Experts aan het werk

Doordat je de hulp van professionals inschakelt die de markt door en door kennen boek je snellere resultaten dan wanneer je intern oplossingen probeert in te regelen. Wanneer je snel moet schakelen zonder dat de juiste kennis in huis is, kunnen processen vertraging oplopen of zelfs stil komen te liggen. Door het uitbesteden van taken aan professionals die direct aan de slag kunnen en resultaten kunnen boeken, zorg je ervoor dat je ‘on target’ blijft en niet achter komt te liggen op schema.

De juiste credit tool ontzorgt

Een groot deel van onze eigen klanten werkt met onze credit management software TRUST IT. Deze tooling zorgt er met behulp van workflow management voor dat jouw credit management processen gestroomlijnd verlopen. Binnen deze software wordt een eigen omgeving gecreëerd waarna het eenvoudig is om op afroep hulp in te schakelen. Door het aanzetten van de administratie voor outsourcing is het mogelijk om direct geholpen te worden met het bellen en/of mailen van debiteuren wanneer hulp nodig of gewenst is.

Pluk de voordelen

Voor zowel grote als kleine bedrijven is outsourcing een haalbare dienst om in te schakelen. Een belangrijk gegeven om te beoordelen of het jou voordeel biedt, is het aantal vorderingen waar je hulp bij kunt gebruiken. Is dit aantal hoog? Dan kan het (gedeeltelijk) outsourcen van debiteurenbeheer voor zowel een multinational als een klein lokaal bedrijf van toegevoegde waarde zijn.

Oplopende betalingsachterstanden? Aan de slag!

Merk jij dat de betalingsachterstanden oplopen? Wanneer er geen gehoor wordt gegeven aan betalingsherinneringen, eventueel aanmaningen en telefoongesprekken kan het tijd worden voor een volgende stap. Door outsourcing in te schakelen kun je meteen aan de slag!

Wil je sparren over de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons op 088-9955180. We helpen je graag verder!

Geschreven door:

Meer inspiratie

TKB magazine

MEER CASES EN KLANTERVARINGEN TERUGLEZEN?

Download ons 30 jaar jubileum magazine

Plan een gratis demo in

Incasso dossier indienen? Lees hier wat u kan doen