Skip to content

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

TKB Traineeship

TKB is een bedrijf, dat altijd in beweging is en ruimte heeft voor nieuw talent. Wil jij zien of wij matchen? Hoe is het om Trainee te zijn bij TKB? Met onze vlogs geven we je een kijkje in de keuken van TKB.

TRAINEESHIP VLOGS

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

TRAINEESHIP BIJ TKB

Als young professional wil je impact maken, de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen en je kennis vergroten. Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de Credit Manager die het verschil maakt. Geef je carrière bij TKB een kickstart!

IMPACT

Nadat jij 3 maanden het onboarding-programma doorlopen hebt en de nodig kennis hebt opgedaan van het vakgebied, ga jij aan de slag met verschillende projecten bij mooie organisaties of een van onze Business Lines. Jij krijgt de kans om vernieuwing te brengen, impact te maken en verantwoordelijkheid te pakken.

ONTWIKKELING

Jouw ontwikkeling staat niet stil. Frequent organiseren we workshops, trainingen, teamevents en kennissessies. Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op gedragsstijlen en drijfveren, doelgroepgericht communiceren, het maken van slimme managementrapportages, verbeter- en verandermanagement volgens Lean Six Sigma-methodiek en persoonlijk leiderschap.

VERBINDING

TKB biedt jou als trainee een diversiteit aan kansen. Wij volgen met betrokkenheid jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dagelijks dagen wij jou uit de beste prestaties te leveren in een open/platte bedrijfscultuur. Binnen onze dynamische en prettige werkomgeving stimuleren wij samenwerking met het oog op ontwikkeling en plezier.

LIJKT EEN TRAINEESHIP
JOU WEL WAT?

Heb je een vraag of wil je graag eens kennismaken? Je kunt Anne altijd bellen, een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.