Wil jij alle ins en outs van het vak leren kennen in een open en dynamische werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling? Bij het Traineeship Credit Management investeren wij in jouw carrière en toekomst.


Heb je (bijna) jouw diploma op zak? Jouw toekomst begint hier!

Omdat je bij verschillende interne of externe opdrachtgevers aan de slag gaat, blijft jouw leercurve steil. Iedere andere  (werk)omgeving of afdeling is een nieuwe uitdaging waarin jij je telkens weer opnieuw voor 110% inzet. Kortom: met ons Traineeship stoom jij jezelf klaar voor een glansrijke carrière binnen de financiële dienstverlening.

Adam Smith Building
Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam

020 62 00 666
info@tkb.nl

Een vliegende start voor jouw carrière!

Solliciteer nu!

Traineeship bij TKB: Wat bieden wij jou?

1) Een betaald traineeship met uitzicht op een vaste baan!

Met ons Traineeship Credit Management bekwaam jij je in het vak van A tot Z. Jij ontvangt een uitgebreid programma, een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en – afhankelijk van jouw opdracht  – een leaseauto.

2) Een uitgebreid programma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling

Na een uitgebreide onboarding, begint de verdere ontwikkeling van jouw competenties. Wij bieden jou workshops en trainingen aan met het doel jouw overtuigingskracht te optimaliseren en jouw analytisch vermogen en talent om verbanden te leggen verder te ontwikkelen. Het opleiden en trainen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsbelofte. In het opleidingsprogramma leiden we jou als trainee op volgens de LEAN Six Sigma-methode.

3) Een netwerk van andere trainees en collega’s

Je start met verschillende andere trainees zodat je ervaringen kunt delen. Je bouwt met deze trainees en de andere collega’s meteen al een groot netwerk op, waar je de rest van jouw carrière wat aan zult hebben.

4) Ervaring bij verschillende Business Lines

Jij krijgt de kans om op de verschillende Business Lines van TKB ervaring op te doen en opgeleid te worden tot procesmanager, projectmanager of credit manager. Zie jij een toekomst voor je op een van onze afdelingen of grijp jij de kans om bij aantrekkelijke opdrachtgevers gedetacheerd te worden?

 

5) Jouw persoonlijke coach

Jij hebt jouw eigen coach waar je regelmatig mee om tafel zit. Zij volgt jouw persoonlijke ontwikkeling op de voet en biedt steun waar nodig.

"TKB is jong, ondernemend en continue op zoek naar nieuw talent. Mensen in hun kracht zetten, samen er achter komen wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen - is wat ik het leukste vind aan mijn werk."

Isabel Straub - Recruiter en Coach Traineeship

6) Een MT-sponsor die jou helpt jouw carrière vorm te geven

Elke trainee krijgt een sponsor uit het MT van TKB toegewezen. Deze sponsor helpt jou om jouw verdere ontwikkeling en loopbaan vorm te geven. Adviezen en begeleiding van een mentor die ooit ook begonnen is waar jij nu staat!

 

7) Een springplank naar een mooie toekomst!

Het Traineeship van TKB biedt jou de kans om na jouw studie niet direct te kiezen voor een functie. Je wordt organisatie-breed opgeleid via een uitdagend programma en creëert daarmee een basis waar jij de rest van jouw carrière wat aan zult hebben. Deze kickstart geeft jou de mogelijkheid verder te groeien binnen onze organisatie op een plek waar jij volledig tot jouw recht komt of bij een van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Een uitdagend Traineeship bij een dynamische organisatie!

Wat verwachten wij?

Als werkgever en opleider bieden we jou veel. Maar we verwachten daar ook wat voor terug. En we weten welke mensen passen bij onze organisatie. Herken jij je hierin:

Je bent een authentieke persoonlijkheid. Elke dag weer maak jij graag het verschil dankzij jouw inzet en kennis. Je krijgt veel energie van uitdagingen en zoekt, indien nodig, naar out-of-the-box oplossingen. Jij staat aan het begin van je carrière en hebt een HBO- of WO opleiding afgerond. Wij kijken niet naar studierichting, maar wel naar jouw goed ontwikkelde ‘common sense’, vermogen om verbanden te leggen en interesse in de financiële dienstverlening.

Lees de gehele vacature hier!