Ondernemen op onze eigen, onderscheidende manier – daar staan wij voor. Vanuit onze passie om onze klanten te ontzorgen creëert TKB samen met iedere klant de beste weg voor maximale ontwikkeling.


Onze visie

‘De oplossing van vandaag zien wij niet per definitie  als de oplossing van morgen.’

TKB volgt ook in een toekomstig veranderende markt haar eigen koers, met de wisselende behoefte van de klant altijd leidend. Wij nemen nooit genoegen met heersende opvattingen over credit management. Wij dagen onszelf en alle belanghebbenden continu uit om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Voor elke klant bereiken wij een maximale ontwikkeling die de basis vormt voor een langdurige samenwerking.

Onze missie

TKB gaat voor kwaliteit in haar dienstverlening en haar credit managementsoftware. Wij geven innovatieve kleur aan credit management – voor maximale resultaten van onze klanten. En in elk verbeteringstraject maken wij ook onze eigen organisatie continu sterker.

Communicatie

Bij TKB draait alles om communicatie. Met onze klanten, met de debiteuren en onderling met elkaar. Via woord en beeld. Maar ook via onze positionering in ons gedrag en onze houding.

MVO

Wij geven invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door op een duurzame en respectvolle wijze te ondernemen. Enkele voorbeelden van ons maatschappelijke verantwoord en duurzaam beleid:

Klantbehoud
Onze organisatie positioneert zich als intermediair van haar relaties waarbij wij klantbehoud
vooropstellen.

Maatschappelijke betrokkenheid

  • Jongeren
    TKB staat open voor gedreven jongeren die op zoek zijn naar een stage-of een afstudeerplek.
  • Herintreders
    TKB kijkt naar de mens achter de sollicitant. Wij geven kansen aan mensen die in hun carriere vastgelopen zijn of, op latere leeftijd, een carriereswitch hebben gemaakt.
  • Partners
    Bij onze keuze van zakelijke partners heeft maatschappelijke betrokkenheid een pre. Wij zijn bijvoorbeeld een samenwerking gestart met een postpartner die werkt met een sociale werkplaats.

Incasseren met menselijke maat

TKB kijkt naar de mens achter de debiteur. Wij luisteren naar hen en komen gezamenlijk tot een oplossing om de achterstallige betaling te voldoen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

TKB motiveert haar mensen en relaties om een gezonde leefstijl te volgen. Zo doen wij mee aan de Amsterdamse Dam tot Dam-loop en aan de 8 kilometerloop van de Marathon van Amsterdam. Ook nemen wij samen met relaties deel aan wielertochten. Voor onze medewerkers staat elke middag op ons kantoor een gezonde lunch klaar. Periodiek geeft onze masseur een stoelmassage aan diverse medewerkers.

Onze kwaliteitsbelofte komen wij u altijd na!

Bekijk hoe