De geschiedenis van TKB heeft ons gemaakt tot de organisatie die we nu zijn. Vanaf de oprichting in 1988 tot de dag van vandaag zijn wij verder ontwikkeld en met de tijd mee veranderd. Onze kernwaarden en visie zijn echter rotsvast gebleven en vormen de rode draad van ons dagelijks handelen en presteren voor onze klanten.


2018


Wij kijken naar de toekomst en dagen onszelf uit om continu het beste uit onszelf en elkaar te halen. De markt is constant in verandering en TKB loopt daar drie stappen op vooruit. Zo sluiten wij blijvend aan bij de behoefte van de klant. Nu en in de toekomst.

Rutger van Oosten

2010


Oprichter Tom Pasterkamp draagt de leiding in 2010 over aan Rutger van Oosten. Het is aan hem om de visie achter TKB voort te zetten, te zorgen voor constante, strategische vernieuwingen en het sterk groeiende team daarin mee te nemen.

TKB 2004

2004


In deze jaren wordt ook dankzij vraag vanuit de markt onze credit managementsoftware TRUST IT ontwikkeld. Tegelijkertijd met onze afdeling Outsourcing, waarbij we uit naam van onze klanten betalingsachterstanden oplossen.

TKB 1998

1998


De pioniersgeest van TKB ligt aan de basis van de oprichting van de dienst detachering. Eind jaren 90 startte TKB Detachering met een concreet verzoek van klanten of TKB’ers ook intern een periode mee mogen draaien.

1988


De wortels van TKB liggen in Amsterdam Oud-West. Tom Pasterkamp richt vanuit zijn huiskamer incassobureau Trust Krediet Beheer op. Zijn doel was vanaf het begin af aan om de behoeften van klanten op zijn eigen no-nonsens manier zo goed mogelijk in te vullen.

De oplossing van vandaag zien wij niet per definitie als de oplossing van morgen

Onze identiteit