Skip to content

Verhogen van kwaliteit

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

Onze kwaliteitsbelofte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Human factor

Onze klanten ervaren een organisatie die met een eigen aanpak een onderscheidend niveau van diensten en software levert. De human factor staat in al ons handelen centraal. Zo leiden wij in house onze medewerkers op en hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers blijven hierdoor blijvend goed presteren. Zo waarborgen wij kwaliteit en tillen daarmee uw organisatie naar een hoger plan.

Innovatie

Het inzetten van de meest innovatieve middelen is ook een onderdeel van onze kwaliteitsbelofte. Bekijkt u hier het animatiefilmpje dat wij ontwikkeld hebben om uw klanten op een vernieuwende, visuele wijze te benaderen.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

EEN STEVIG FUNDAMENT VOOR EEN LANGDURIGE SAMENWERKING

Waar wij voor staan

TKB gelooft dat processen en samenwerking altijd beter kunnen.
Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor vooruitgang en groei.

1

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u en uw unieke organisatie de beste weg voor maximale procesoptimalisatie.

2

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Plan een gratis demo in

Incasso dossier indienen? Lees hier wat u kan doen