Skip to content

Snellere betalingen

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

Laat-betalende klanten kunnen een negatieve impact op de ontwikkeling van uw organisatie hebben. TKB zorgt ervoor dat uw openstaande facturen sneller betaald worden. 

Impact

Uw klanten betalen snel met onze aanpak waarbij wij ruime ervaring in het vak, hoogopgeleide medewerkers en innovatieve technieken combineren. Benieuwd wat wij voor u kunnen bereiken?

Onze aanpak

Onze ervaren specialisten communiceren op een doel- en resultaatgerichte wijze met uw klanten. Jarenlange ervaring, kennis van ons vakgebied en andere relevante inzichten hebben ervoor gezorgd dat wij goed weten hoe wij uw specifieke klant het beste kunnen benaderen. Op onze effectieve en duurzame wijze zorgen wij voor spoedige betalingen en het wegwerken van eventuele achterstanden. En dat is direct zichtbaar aan uw werkkapitaal en prettig voor de algehele financiële gezondheid van uw organisatie!

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

EEN STEVIG FUNDAMENT VOOR EEN LANGDURIGE SAMENWERKING

Waar wij voor staan

TKB gelooft dat processen en samenwerking altijd beter kunnen.
Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor vooruitgang en groei.

1

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u en uw unieke organisatie de beste weg voor maximale procesoptimalisatie.

2

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Incasso dossier indienen? Lees hier wat u kan doen