Skip to content

Hogere resultaten

“Vertrouwen is de essentie bij
alle vormen van samenwerking”

Credit Management
Specialist TKB

TKB geeft innovatieve kleur aan credit management zodat uw resultaten stijgen. Ons uitgangspunt is dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen.

Groei

Om deze continue verbetering te realiseren hebben wij in onze werkwijze ruimte voor vooruitgang en groei. Wij dagen onszelf en alle belanghebbenden continu uit het beste uit onszelf en elkaar te halen.

Inzichten

Klantvriendelijke en doortastende communicatie afgestemd op de doelgroep is een belangrijk onderdeel van onze resultaatgerichte werkwijze. Aan de basis van onze wijze van handelen en communiceren liggen wetenschappelijke inzichten waardoor wij beter in staat zijn uw klanten sneller te laten betalen.

Bent u benieuwd wat het beste voor uw uiteenlopende klanten werkt?

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

EEN STEVIG FUNDAMENT VOOR EEN LANGDURIGE SAMENWERKING

Waar wij voor staan

TKB gelooft dat processen en samenwerking altijd beter kunnen.
Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor vooruitgang en groei.

1

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u en uw unieke organisatie de beste weg voor maximale procesoptimalisatie.

2

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Hierom hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

Incasso dossier indienen? Lees hier wat u kan doen