Skip to content

Credit management inspiratie

Bij TKB zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in credit management. Die kennis delen we graag met u in onze credit management blogs. Zo kan u met handige tips en tricks aan de slag om uw credit management activiteiten naar een hoger niveau te brengen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Credit Manager
Inspiratie
TKB

De rol van de credit manager bij klantbehoud

Hoe ga je in tijden van crisis het beste om met klanten? En nog een belangrijke vraag; hoe ga je om met niet betalende klanten? Het is van essentieel belang om een oplossing te vinden met je klanten om – samen – de crisis door te komen.

Lees verder »
Wat is cashmanagement?
Inspiratie
TKB

Wat is cashmanagement?

Een belangrijk element van een financieel gezonde organisatie is cashmanagement. Een financieel gezonde organisatie wordt door iedere financieel professional nagestreefd. Maar hoe draagt cashmanagement hieraan bij en wat is het precies?

Lees verder »
Het belang van het incassobureau in 2021
Inspiratie
TKB

Het belang van het incassobureau in 2021

Het jaar 2020 is afgesloten. Een jaar vol onverwachte wendingen en onzekerheden. Na grofweg 9 maanden corona-crisis zijn we begonnen aan een verse start van het nieuwe jaar. Menig bedrijf zal inzetten op meer stabiliteit, zekerheid..

Lees verder »
Debiteurenbeheer
Insight
TKB

Optimaliseren van het debiteurenbeheer

In deze case vertelt Jacco Abbring, Sr. Credit Controller bij CCV, hoe zijn afdeling omgaat met het optimaliseren van het debiteurenbeheer en vertelt hij ons meer over de ontwikkelingen binnen de afdeling Credit Control.

Lees verder »
Credit Management in 2021
Inspiratie
TKB

Credit management in 2021

Een geoptimaliseerd credit management proces wordt in 2021 nog belangrijker dan voorheen. Veel ondernemers bevinden zich in financiële onzekerheid, krijgen te maken met oplopend ziekteverzuim en zien…..

Lees verder »

Meld u aan voor ONZE TKB COMMUNITY

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf u gratis in voor onze maandelijkse TKB community en ontvang maandelijks een flinke dosis incasso en creditmanagement inspiratie.

Meer inspiratie

Heeft u vragen over onze diensten of bent u benieuwd naar een samenwerking met TKB? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 088-99 55 111

Waarmee kunnen we u helpen?

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Incasso dossier indienen? Lees hier wat u kan doen