Skip to content

Credit management inspiratie

Bij TKB zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in credit management. Die kennis delen we graag met u in onze credit management blogs. Zo kan u met handige tips en tricks aan de slag om uw credit management activiteiten naar een hoger niveau te brengen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Incassobureau
Credit management
TKB

Hoe een incassobureau de klanttevredenheid kan optimaliseren

Het uitbesteden van de facturen naar een incassobureau kan op dat moment voelen als ‘het einde van de relatie.’ Echter, wanneer een incassobureau dit op de juiste manier opvolgt draagt het juist bij aan een goede klantrelatie. In deze blog vertellen we hoe de klanttevredenheid geoptimaliseerd wordt door gebruik te maken van de juiste expertise.

Lees verder »
Credit Manager
Inspiratie
TKB

5 tips om te groeien in de rol van credit manager

De credit manager anno 2021 is de schakel die verschillende afdelingen binnen een organisatie met elkaar verbindt. Hoe zorg je er als credit manager voor dat je jouw rol zo effectief mogelijk invult? Deze 5 tips helpen je om te groeien in de rol van credit manager.

Lees verder »
Wetswijziging
Credit management
TKB

Wijzigingen in de wetgeving

In deze blog delen we de wetswijzigingen die betrekking hebben op de verkorting van de betaaltermijn van het grootbedrijf aan MKB en de wijziging omtrent het beslag op voertuigen.

Lees verder »

Meld u aan voor ONZE TKB COMMUNITY

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf u gratis in voor onze maandelijkse TKB community en ontvang maandelijks een flinke dosis incasso en creditmanagement inspiratie.

Meer inspiratie

Heeft u vragen over onze diensten of bent u benieuwd naar een samenwerking met TKB? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 088-99 55 111

Waarmee kunnen we u helpen?

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.