Skip to content

Incasso

Wilt u meer weten?

Plan een gesprek met een van onze incasso experts

Klant betaald niet? TKB incassobureau lost het voor u op

U heeft er alles aan gedaan om uw facturen betaald te krijgen, maar deze worden maar niet aan u uitbetaald. Het inschakelen van een incassobureau is voor de meeste organisaties een grote stap. Echter hebben openstaande facturen vaak vervelende gevolgen voor uw organisatie en voor de relatie met uw opdrachtgevers. Met een daadkrachtige en klantgerichte aanpak lossen wij deze achterstallige betalingen snel voor u.

Met meer dan 30 jaar ervaring en met een team van incasso specialisten in meer dan 15 verschillende talen, is TKB Incassobureau uw partner die uw incasso’s persoonlijk, snel en klantgericht voor u oplost.

Hoe wij dit doen? Neem gerust vrijblijvend contact op met TKB Incasso of dien eenvoudig uw incasso dossier online in.

De voordelen van TKB incassobureau

Waar wij voor staan

1

Positieve klantbeleving

Onze focus op positieve klantbeleving is niet alleen uiterst succesvol, maar ook een belangrijke waarde voor onze organisatie. Herkent u zich hierin?

2

Procesoptimalisatie

Vanuit onze passie om u te ontzorgen streven wij continu naar verbetering. Zo creëren wij samen met u de beste weg voor maximale procesoptimalisatie. 

3

Werkkapitaal maximaliseren

TKB gelooft dat processen en samenwerkingen altijd beter kunnen. Om deze reden hebben wij in onze aanpak ruimte voor voortgang en groei.

4

Verhogen van kwaliteit

Onze kwaliteitsbehoefte maken wij dagelijks voor u waar. Kwaliteit is ons bestaansrecht en als waarde algeheel verweven in onze manier van werken.

“En die betrokkenheid, de oprechte interesse in elkaar als mens, loopt als rode draad door de organisatie heen.”

Rutger van Oosten 
Algemeen Directeur

Hoe kunt u uw debiteuren slimmer en efficiënter op te volgen

Download onze whitepaper:

Hoe kunt u uw debiteuren slimmer en efficiënter op te volgen

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.