Skip to content

CREDIT MANAGEMENT
TRAINEESHIP

Wil jij jouw competenties ontwikkelen terwijl je daarnaast alle ins en outs van het vak Credit Management leert kennen? In een open en dynamische werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling? Bij het Traineeship Credit Management investeren wij in jouw carrière en toekomst.

WAT BIEDEN WIJ?

Met ons Traineeship Credit Management bekwaam jij je in het vak van A tot Z. Jij ontvangt een uitgebreid programma, een startsalaris van 2300 euro bruto gebaseerd op 40 uur, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een leaseauto bij je eerste opdracht. TKB biedt jou de mogelijkheid om jezelf op professioneel- en persoonlijk gebied maximaal te ontwikkelen. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach en krijg je de kans om op de verschillende Business Lines van TKB ervaring op te doen om opgeleid te worden tot Credit Management Talent, daarna Credit Management Professional om uiteindelijk Credit Management Expert te worden.

IMPACT

Nadat jij het onboarding-programma doorlopen hebt en de nodige kennis hebt opgedaan van het vakgebied, ga jij aan de slag met verschillende projecten bij mooie organisaties of een van onze Business Lines. Jij krijgt de kans om vernieuwing te brengen, impact te maken en verantwoordelijkheid te pakken.

ONTWIKKELING

Maar ook dan staat jouw ontwikkeling niet stil. Frequent organiseren we workshops, trainingen, teamevents en kennissessies. Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op gedragsstijlen en drijfveren, doelgroepgericht communiceren, het maken van slimme managementrapportages, verbeter- en verandermanagement volgens Lean Six Sigma-methodiek en persoonlijk leiderschap.

VERBINDING

TKB biedt jou als medewerker met het Traineeship een diversiteit aan kansen. Wij volgen met betrokkenheid jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dagelijks dagen wij jou uit de beste prestaties te leveren in een open/platte bedrijfscultuur. Binnen onze dynamische en prettige werkomgeving stimuleren wij samenwerking met het oog op ontwikkeling en plezier.

Credit Management Traineeship

Wil jij jouw competenties ontwikkelen terwijl je daarnaast alle ins en outs van het vak Credit Management leert kennen? In een open en dynamische werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling? Bij het Traineeship Credit Management investeren wij in jouw carrière en toekomst.

Credit management software van TKB

WAAROM JIJ OOK VOOR TKB KIEST?

Klik door de categorieën voor meer informatie.

Naast de kennis en kunde van jouw ervaren naaste collega’s bieden wij alle TKB’ers onbeperkt toegang tot ons online leer platform GoodHabitz. Wil je in de toekomst een cursus of opleiding volgen die aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte en die van TKB? Dan regelen we dat;

WAT VERWACHTEN WIJ?

EEN VLIEGENDE START VOOR JOUW CARRIÈRE
MET ONS TRAINEESHIP CREDIT MANAGEMENT!

Omdat je bij verschillende (interne) opdrachtgevers aan de slag gaat, blijft jouw leercurve steil: iedere organisatie of andere, interne afdeling is immers een nieuwe uitdaging waarin jij je telkens weer opnieuw voor 110% inzet. Kortom: met ons Traineeship bereid jij je voor op een glansrijke carrière binnen de financiële dienstverlening.

VRAGEN OVER HET TRAINEESHIP?

Heb je een vraag of wil je graag eens kennismaken? Je kunt Anne altijd bellen, een berichtje sturen via LinkedIn, maar je kan ons nu ook gewoon WhatsAppen.

FASE 2: CREDIT MANAGEMENT PROFESSIONAL

Nadat je fase 1 succesvol hebt afgerond heb je jezelf ontwikkeld tot Credit Management Professional. Ook hier krijg je weer diverse trainingen en word je begeleid zodat jij Expert kan worden in jouw vakgebied.

De trainingen:

WAT IS LEAN SIX SIGMA?

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Het biedt een aanpak waarmee organisaties op een gestructureerde wijze concrete resultaten kunnen boeken met continu verbeteren.

Het uitgangspunt is focus op wat klanten écht belangrijk vinden en dit te realiseren in processen. Niet meer en niet minder. Met deze benadering worden kosten gereduceerd, klant tevredenheid verhoogd en de doorlooptijd verkort. De kracht van deze aanpak is dat er gebruik gemaakt wordt van bestaande kennis en ervaring van mensen binnen de processen.

Vanuit de Lean Six Sigma methodiek verbetert zowel het proces als de kwaliteit. Lean streeft naar meer doorstroom en het genereren van waarde. Six Sigma streeft naar stabiele en effectief verlopende processen.

YELLOW BELT

De Yellow Belt training is een uitstekende kennismaking met Lean Six Sigma. Je weet na deze training wat Lean Six Sigma is en hoe het kunt bijdragen aan een verbeterproject. Deze training is daarmee een mooie eerste stap.

GREEN BELT

Tijdens de Green Belt leer je hoe je bedrijfsprocessen verbetert door problemen op te sporen, analyseren en dan te reduceren. Je ontwikkelt competenties om verbetertrajecten te leiden en veranderingen te waarborgen.

BLACK BELT

Tijdens je Black Belt leer je hoe je complexe problemen kunt oplossen en om (cultuur)veranderingen binnen de organisatie te implementeren. Black Belts hebben zowel een tactische als een strategische rol. Dit is dus meer op Management niveau.

Ontdek het met de gratis demo

Zien is geloven. Daarom kunt u TRUST IT gratis en vrijblijvend ontdekken en ervaren. In een online call laten we u zien hoe onze applicatie werkt en geven we u een demo. Nieuwsgierig? Vraag ‘m aan door uw gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.