Training & opleiding – Investeer in uw personeel, voor betere resultaten

TKB geeft gespecialiseerde trainingen in credit management op hoog niveau.

De voordelen van onze succesvolle trainingen van zijn:

  • Onze trainingen zijn ‘on the job’ en altijd op maat
  • De training is een essentieel instrument waarmee u uw eigen resultaten en die van uw medewerkers aanzienlijk verbetert
  • Voortgang van uw medewerkers wordt geëvalueerd en getoetst
  • Wij geven de training op uw eigen locatie
Opleiden = een must
Investeren in trainen en opleiden van uw medewerkers is een must om een professioneel creditmanagement-beleid te kunnen voeren en uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Ook zijn maatschappelijke ontwikkelingen en de rol van bijvoorbeeld kredietverzekeraars van invloed op de werkzaamheden van uw medewerkers. De vaardigheden en kennis van uw medewerkers zullen dus ook uitgebreid dienen te worden.
Professioneel en ervaren
Onze jarenlange ervaring op het gebied van credit management en overvloed aan kennis deelt TKB graag met u. Wij trainen uw medewerkers professioneel verder in het vakgebied. Deze opgedane kennis en vaardigheden passen uw medewerkers direct toe op de situatie binnen uw bedrijf. En dat ziet u op korte termijn terug aan een efficiëntere werkwijze en een verbeterd credit managementbeleid!
Praktische trainingen op maat
Met onze trainingen krijgen deelnemers zowel theorie-als praktijksituaties aangeboden. Uw medewerkers werken met hun eigen dossiers zodat valkuilen en leerpunten direct met de trainer doorgenomen worden. Uw wensen en behoeften ten aanzien van de training maakt u vooraf kenbaar in een uitgebreid gesprek om zo tot een ideale ‘training op maat’ te komen.

Neem contact op voor ons actuele aanbod van trainingen!