Credit management oplossingen: maximale cashflow en winstgevendheid – TKB

Over TKB
TKB (Trust Krediet Beheer B.V.) is met meer dan twintig jaar ervaring uw betrouwbare partner op het gebied van credit management. Wij bieden structurele oplossingen, waar u echt wat aan heeft. Van incasso, outsourcing, credit managementsoftware tot detachering. Op elk creditmanagementvlak, waar u ons ook nodig heeft. Onze kundige en daadkrachtige medewerkers gaan voor uw maximale incassoresultaat. Mét behoud van uw goede klantrelaties, zonder financiële risico’s. Ervaar ook het gemak van alles onder 1 dak.
Ons bedrijf

TKB (Trust Krediet Beheer B.V.) is met meer dan twintig jaar ervaring een credit managementorganisatie die structurele oplossingen biedt voor haar opdrachtgevers. Vanuit Amsterdam werken wij met meer dan 120 medewerkers waarbij wij een totaalpakket van diensten aanbieden. Voor elk probleem op het gebied van credit management kunt u bij ons terecht.

Pionier

TKB is dé pionier in het ‘no cure, no pay’ concept binnen de business-to-businessmarkt. Wij zijn een bedrijf waar innoverende en verfrissende oplossingen bedacht en toegepast worden. Zo kunnen wij per dienst en situatie maatwerk aan onze klanten bieden in de dynamische markt waarin wij ons begeven. Kwaliteit, snelheid, daadkracht en zorgvuldigheid zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Herkent u zich hierin? Neem contact met ons op.

Ons doel en onze werkwijze

Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is ons hoofddoel. Wij stellen het resultaat van onze klanten dan ook boven alles. Onze focus is om de liquiditeitspositie van uw bedrijf structureel te verbeteren in korte tijd door middel van het verlagen van de periode dat een factuur openstaat (DSO). Op deze wijze sluiten wij financiële risico’s uit en dat is wel zo prettig voor de continuïteit van uw bedrijf. Wij weten ook dat een bedrijf uitsluitend gezond kan blijven, wanneer de debiteurenportefeuille op orde is. Alleen zo kunt u een maximale cashflow en winstgevendheid realiseren. Optimalisatie van uw debiteurenportefeuille is daarom een van onze specialismen. Onze werkwijze komt ook de relatie met uw klant ten goede.

Onze opdrachtgevers

TKB is actief binnen het ‘business-to-business’ segment bij zowel nationaal als internationaal opererende ondernemingen, van eenmanszaken tot multinationals. Dankzij ons totaalaanbod van diensten binnen het credit management bevinden onze klanten zich in uiteenlopende branches. Ze zijn zowel fabricerende ondernemingen als dienstverlenende bedrijven. Iedere onderneming, een andere behoefte waar TKB feilloos in voorziet.

Onze tevreden klanten

Quotes

Een oplossing is met een telefoontje naar TKB binnen handbereik.
Ruud Bruijniks, Siemens
De servicegerichtheid die TKB biedt, steekt er echt met kop en schouders bovenuit! En dat alles met een flinke dosis humor!
Saskia van Hoppe, Sanoma
Boven alles zit de kracht van TKB in het inlevingsvermogen. De organisatie denkt niet in ‘zwart-wit’ oplossingen maar heeft een open en flexibele houding.
Rini Nijssen, Cofely
Ik ben een zeer tevreden klant en steek dat niet onder banken of stoelen. TKB heeft een goede ambassadeur aan mij.’
Peter Hersbach, G4S