Outsourcing – Complete ontzorging van uw debiteurenbeheer

Verzending van aanmaningen

Verzending van aanmaningen

TKB maant en belt volgens de met u overeengekomen behandelprofielen. Zo kunnen wij meerdere profielen inrichten met intensiever of juist minder frequent contact gebaseerd op uw voorkeur, bijvoorbeeld branche of belang van de debiteur.
Telefonisch contact

Telefonisch contact

Om klanten het vertrouwde gevoel van uw organisatie te geven, wordt voor u een apart telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres aangemaakt. Zowel uitgaande als inkomende gesprekken voeren wij uit uw naam uit.
24/7 inzicht en overzicht

24/7 inzicht en overzicht

Via onze website heeft u direct toegang tot uw debiteurenbestand waarin wij voor u aan het werk zijn. U heeft op ieder moment inzicht in de liquiditeit van uw organisatie en u blijft te allen tijde volledig geïnformeerd.

Wilt u ook op kosten en tijd besparen?

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen in het credit management staat bij veel organisaties bovenaan de agenda. En niet voor niets. Want een gemaximaliseerd debiteurenbeleid kan u veel geld besparen.

Bij TKB’s Outsourcing besteedt u geheel of gedeeltelijk het debiteurenbeheer aan TKB uit. Wij gaan vervolgens uit uw naam aan de slag met uw vorderingen. Hierdoor zal op korte termijn structureel uw afschrijvingen en het aantal dagen dat facturen openstaan (DSO) verlaagd worden. En dat bespaart u flink wat kosten en tijd.

Professionele ondersteuning
In een gezamenlijk opgesteld traject verzorgt TKB uit uw naam het telefonisch en schriftelijk contact met uw debiteuren, inclusief alle aanmaningen, herinneringen en overige correspondentie.
Met TKB Outsourcing heeft u er een aantal professionele medewerkers bij. Deze specialisten zorgen voor continuïteit binnen uw debiteurenbeheer waardoor uw liquiditeitspositie op korte termijn verbetert.
Altijd en overal inzicht & overzicht
Alle resultaten en updates zijn voor u altijd en overal inzichtelijk via ‘TKB Outsourcing Online’. Met deze extra service kunt u op elk gewenst moment de status bekijken van uw debiteurenportefeuille. Actuele informatie met duidelijke overzichten, grafieken en rapportages die u aan kunt passen aan uw voorkeuren en wensen. Ook kunt u deze rapportages eenvoudig exporteren naar Excel.