Incasso – resultaat en kwaliteit

Minnelijke incasso

Minnelijke incasso

Wij incasseren uw facturen met een vervallen betalingstermijn op basis van het ‘no cure – no pay’-principe. De gemaakte kosten om uw vordering te innen, verhalen wij op uw debiteur. Bij gebrek aan verhaalsmogelijkheden sluiten wij het dossier. Kosteloos.
Juridische incasso

Juridische incasso

Wij bieden u alle gewenste juridische expertise wanneer gerechtelijke stappen tegen een debiteur onvermijdelijk zijn. TKB volgt altijd het traject dat tot het beste resultaat leidt. Ons nationaal en internationaal geselecteerd netwerk van gerechtsdeurwaarders en advocaten biedt optimale ondersteuning. TKB houdt hierbij uiteraard kritisch de kosten voor u in de gaten.
Internationale incasso

Internationale incasso

Wij incasseren met succes al jarenlang buitenlandse vorderingen. Mede dankzij het uitgebreide netwerk dat in ruim 20 jaar is opgebouwd, is TKB in staat ook goede resultaten te realiseren buiten Nederland. In eerste instantie volgen wij het minnelijke traject met native speakers vanuit Nederland. Maar als het nodig is gaan wij gerechtelijk met de hulp van onze lokale partners.

Het incasseren van te laat of niet betaalde facturen kan u veel tijd kosten. Tijd die u eigenlijk niet heeft. Door het uitbesteden van deze dossiers kunt u zich weer richten op uw core business. TKB is gespecialiseerd in incasso en doet dit daadkrachtig en resultaatgericht. Uw belang staat hierbij altijd voorop.

Kijk maar eens naar onze klantgerichte uitgangspunten:

”No cure – no pay’
Wij incasseren facturen met een verlopen betalingstermijn op basis van het ‘no cure – no pay’-concept. De gemaakte kosten om uw vordering te innen, verhalen wij op uw debiteur. Bij gebrek aan verhaalsmogelijkheden sluiten wij het dossier. Kosteloos.
Snelheid en daadkracht
Wij garanderen u dat wij uw debiteuren binnen 24 uur zowel telefonisch als schriftelijk benaderen. Snel en daadkrachtig. In urgente gevallen kunnen wij op verzoek zelfs uw debiteuren binnen een uur in gebreke stellen.
Vast contactpersoon
Heel prettig is het om gedurende het gehele traject een vast contactpersoon te hebben die op de hoogte is van alles wat met uw zaken te maken heeft. Bij TKB bieden wij u deze service graag in de vorm van een ervaren deskundige van hbo-niveau die bekend is met uw specifieke branche. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een oplossing op maat.
Altijd en overal inzicht & overzicht
Alle resultaten en updates zijn voor u altijd en overal inzichtelijk via ‘TKB Incasso Online’. Met deze extra service kunt u op elk gewenst moment de status bekijken van uw debiteurenportefeuille. Actuele informatie met duidelijke overzichten, grafieken en rapportages die u aan kunt passen aan uw voorkeuren en wensen. Ook kunt u deze rapportages eenvoudig exporteren naar Excel.
Geen dossier-en behandelingskosten

U krijgt wat u ziet bij TKB. Zonder addertjes onder het gras.
Wij brengen dan ook geen dossier-, abonnements-, boekings- of behandelingskosten in rekening.

Goed om te weten:

Juridisch advies

Wij stellen alles in het werk om uw vorderingen zo snel mogelijk minnelijk te incasseren. Indien nodig wordt een juridische procedure direct opgestart.

Gerechtelijke stappen
TKB biedt u alle gewenste juridische expertise wanneer gerechtelijke stappen tegen een debiteur onvermijdelijk zijn.

Vast contactpersoon
Onze juridische specialisten maken een inschatting van uw kansen en geven een gedegen advies, zodat u goed weet waar u aan begint. Beslist u om een gerechtelijke procedure te starten, dan staat een vast contactpersoon u het gehele traject bij.

Beste resultaat
TKB volgt altijd het traject dat tot het beste resultaat leidt, waarbij ons nationaal en internationaal geselecteerd netwerk van gerechtsdeurwaarders en advocaten optimale ondersteuning biedt. TKB houdt hierbij uiteraard kritisch de kosten voor u in de gaten.

TKB biedt uitstekende expertise voor al uw juridische zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Internationaal ook succesvol

TKB incasseert met succes al jarenlang buitenlandse vorderingen. Dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met lokale partnerorganisaties zijn wij hier nog succesvoller in geworden. Met behulp van ons internationale netwerk zijn namelijk ook in staat om uw buitenlandse debiteuren lokaal op hun betalingsverplichting te wijzen.

Wilt u meer weten over ons internationale incassobeleid? Wij staan u graag te woord.